Data protectie

Data protectie

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners is een samenwerking aangegaan met DPO Consultancy, marktleider in NL op het gebied van AVG.

Image

Als consultant en leverancier van data aan de financiële sector komen we veel in aanraking met vraagstukken rondom de bescherming van persoonsgegevens. Daarbij hebben wij gemerkt dat sinds de wettelijke invoering in 2018 veel partijen zijn blijven stilstaan, terwijl de risico’s en vereisten wel zijn toegenomen.

Daarom hebben we besloten samen met de specialisten van DPO Consultancy verzekeraars en adviseurs te gaan bijstaan op het gebied van de AVG. Als kenners van de branche doen wij de regie en zij de uitvoering.

DPO-as-a-Service

De Data Privacy consultants van DPO Consultancy zijn gespecialiseerd in het schaalbaar implementeren van AVG-compliance. Met de dienst DPO-as-a-Service wordt invulling gegeven aan het onafhankelijk invullen van deze wettelijke verplichte functie. Veel van de specialisten van DPO Consultancy hebben een achtergrond in de financiële dienstverlening (onder meer) Van Lanschot, ING, NN, waardoor zijn de taal van onze branche spreken. Zie voor meer informatie www.dpoconsultancy.nl.


Neem contact met ons op

Image