INFAS-SectorSearch

INFAS-SectorSearch

Websearch voor de financiële sector

Vind meer dan met GoogleVraag een demo aan via Teams

Gericht zoeken in de adviesmarkt (vind meer en bespaar tijd)

Het sterke punt van INFAS-SectorSearch is dat u gericht zoekt binnen bij een beperkt aantal URL’s. Maar dat zijn wél alle URL’s van alle adviseurs&verzekeraars in NL. RiFD heeft namelijk alle websites van alle adviseur&verzekeraars in NL in kaart gebracht en de informatie verzameld.

Hierdoor hoeft u niet het kaf van het koren te scheiden en zodoende vindt u meer en bespaart u veel tijd.

Na het zoeken ziet u bij welke adviseur&verzekeraar de zoekterm thuishoort en in welke context deze op de site staat. Daarna kunt u direct doorklikken naar INFAS, het informatiesysteem waarin u nog veel meer over deze adviseur&verzekeraar kunt vinden.

Meer dan Google

In INFAS-SectorSearch kunnen slimme filters worden toegepast. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen in de hypotheekmarkt zoeken of bij de pensioenkantoren.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld zoeken bij adviseurs&verzekeraars met meer dan 10 FTE. Of enkel bij adviseurs&verzekeraars in Amsterdam.

Helemaal handig is dat u de afstand tussen 2 zoektermen in een tekst op een site zelf kunt instellen, zodat het aantal mishits beperkt kan blijven.

Exporteren van de zoekresultaten

Na het ingeven van een zoekterm worden resultaten in een tabel weergegeven. Zo ziet u bij welke adviseur&verzekeraar een zoekterm voorkomt, hoe groot dat deze is, welk businessmodel wordt gehanteerd en welke URL’s er zijn.

Deze resultaten kunnen naar de eigen omgeving worden geëxporteerd. Dit kan in excel formaat of een csv.

Gericht zoeken bij eigen samenwerkende adviseur&verzekeraars

Handig is dat gericht gezocht kan worden op alle websites bij de eigen samenwerkende adviseur&verzekeraars.

Door een handige importfunctie kunnen de eigen adviseur&verzekeraars worden geladen en wordt enkel op hun URL’s gezocht en gevonden.

Toepassingen

De manier waarop INFAS SectorSearch is gebouwd leent zich uitstekend voor het zoeken naar productinformatie, concurrentiegegevens en wijze waarop andere adviseur&verzekeraars communiceren met hun klantrelaties. Ook idee-generatie werkt uitstekend via de ingebouwde auto-afmaak functie.

Combinatie met INFAS

INFAS SectorSearch kan los worden afgenomen maar aanbevolen wordt deze in combinatie met een van onze INFAS-varianten af te nemen.


Toegang tot INFAS-SectorSearch kost € 1.500 ex btw in combinatie met een andere INFAS licentie. Separaat kost het € 2.500 ex btw.


Vraag een demo aan via Teams