Marktflitsen

Marktflitsen

Ratinginstituut Financieel Dienstverleners (RIFD) lanceert “Marktflitsen intermediaire adviesmarkt”
Met de introductie van de Marktflitsen verstrekt RIFD nuttige en actuele marktinformatie over de ontwikkelingen in de intermediaire adviesmarkt.

De Marktflitsen geven inzicht in de marktmutaties en de financiële gezondheid van de markt. Zo wordt de ontwikkeling van het aantal kantoren en vestigingen in beeld gebracht. Dit geldt ook voor de werkgelegenheid, het percentage kantoren met een onvoldoende creditrating of een onvoldoende betaalscore en te late deponeringen van cijfers bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast wordt ook het aantal volmachten en gevolmachtigden gemonitord.

Doordat het RIFD actuele informatie over de intermediaire adviesmarkt verzamelt om credit rating informatie aan verzekeraars te kunnen leveren heeft het RIFD een compleet beeld van de markt. Deze informatie wil het RIFD delen met de markt.


Bekijk ook:


Marktflitsen Specials

Aanmelden voor gratis abonnement Marktflitsen

Wilt u voortaan de "Marktflitsen" en "Marktflitsen Specials" automatisch in uw mailbox ontvangen?

Vul dan uw gegevens in en klik op aanmelden.

20202019
20182017


2016Aanmelden voor gratis abonnement Marktflitsen

Wilt u voortaan de "Marktflitsen" en "Marktflitsen Specials" automatisch in uw mailbox ontvangen?

Vul dan uw gegevens in en klik op aanmelden.

De publicatie marktflitsen dient slechts voor algemene informatieve doeleinden en de verstrekte informatie is niet bedoeld als advies in concrete gevallen. De informatie verstrekt in de marktflitsen wordt door RIFD met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. RIFD aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke schade dan ook, direct of indirect, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de marktflitsen, uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de verstrekte informatie.