INFAS-Volmachtmarkt

INFAS-SectorSearch

Informatiesysteem volmachtmarkt

Een unieke database met veel informatie over volmachten, gevolmachtigden, eigen bemiddelaars en NVGA lidmaatschappenVraag een demo aan via Teams

Informatie over alle marktpartijen met de focus op volmacht

Een licentie geeft toegang tot informatie over de gehele markt van meer dan 8.000 financieel adviseurs, dus ook niet-volmachtbedrijven. De nadruk in de informatievoorziening en de filtermogelijkheden ligt hier echt vooral op alles wat met de volmachten te maken heeft.

Alle volmachtgevers en volmachten in beeld

Je krijgt gemakkelijk een compleet overzicht van alle afgegeven (soorten) volmachten in Nederland. Zowel te bezien vanuit de kant van de gevolmachtigden als vanuit de kant van de volmachtgevers.

Vind de bijbehorende eigen bemiddelaars

Via deze versie van INFAS kunnen snel de eigen bemiddelaars gevonden worden waarmee de gevolmachtigde werkt of kan werken. Je kunt zelf alle financieel adviseur van Nederland vinden die een eigen volmachtkantoor in de gelederen hebben.

Assuradeuren en NVGA lidmaatschap

INFAS staat erom bekend dat daarin alle concernverbanden, na alle overnames van de laatste tijd wel zo handig, goed in kaart brengt. Zo is ook te zien welke assuradeuren er binnen een concern aanwezig zijn en waar een eventueel NVGA lidmaatschap is ondergebracht.

Creditratings en jaarcijfers

Iedere assuradeur en eigen bemiddelaar krijgt een creditrating (i.s.m. kredietinformatiebureaus) mee in deze versie. De rating geeft een oordeel over de financiële gezondheid van het bedrijf. Daarnaast worden de gepubliceerde jaarcijfers, waaronder de liquiditeit en solvabiliteit, weergeven zodat er op kan worden gefilterd en gesorteerd.


Toegang tot deze database vanaf € 5.000 ex per jaar. RiFD werkt met licenties, maatwerk is mogelijk en wordt apart getarifeerd.


Vraag een demo aan via Teams