INFAS-Kantoorprofilering

INFAS-SectorSearch

Kantoorprofilering

Een unieke database waarmee je kunt zien hoe advieskantoren zich profileren via hun website(s)Vraag een demo aan via Teams

Meer dan 15 kantoorprofileringen

Met INFAS kun je zien of en hoe sterk een kantoor zich via hun website(s) profileert op diverse gebieden als: zakelijk schade, zzp, employee benefits en pensioen. Maar ook op het gebied van wonen, woningmakelaardij en financiële planning. In totaal meer dan 15 stuks.

Kantoren selecteren op basis van profilering

Per kantoor wordt de mate van profilering per onderwerp overzichtelijk getoond, van sterk tot geheel afwezig. Zichtbaar wordt gemaakt of een kantoor behoort tot de top 25% of een van de lagere kwartielen. Door te filteren op combinaties van elementen waar een kantoor zich sterk op profileert, kunnen kantoren worden geselecteerd en distributievraagstukken worden opgelost.

Websites vergelijken

Gemakkelijk kunnen verschillende websites van dezelfde adviseur worden beoordeeld op kantoorprofilering. Zo worden meerdere gezichten van één adviseur transparant. Ook wordt duidelijk welke kantoren een eigen website hebben en welke meeliften op de franchisegever of werken in ander verband.

Combinatie met een INFAS variant

Kantoorprofilering kan worden afgenomen in combinatie met alle bestaande INFAS varianten: INFAS Overnamemarkt, INFAS Hypotheekmarkt, INFAS Volmachtmarkt. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.


Toegang tot INFAS kantoorprofilering is afhankelijk van de combinatie met de gekozen INFAS variant. Prijzen op aanvraag.

RiFD werkt met licenties, maatwerk is mogelijk en wordt apart getarifeerd.


Vraag een demo aan via Teams