TOP 100

TOP 100

De top 100 belangrijkste spelers in de financiële adviessector

Het Ratinginstituut Financiële Dienstverlening (RiFD) introduceert – in samenwerking met Oostdam & Partners – de ‘top 100 belangrijkste spelers in de financiële adviessector’. Het overzicht geeft antwoord op de vraag: Welke mensen trekken er aan de belangrijkste touwtjes in de adviesmarkt?
De lijst geeft inzicht in de personen wiens beleidskeuzes relatief zwaar wegen in de sector, kijkend naar de belangen die zij met hun bedrijven en hun (neven)functie(s) vertegenwoordigen. Wie zijn er dus (mede) bepalend voor de toekomst van de bedrijfstak? Hieronder ziet u alvast de top 5. De volledige lijst is na download van deze Marktflitsen-special te vinden. Foto’s en functie-omschrijving zijn afkomstig van hun LinkedIn-account.


Jaarlijks terugkerend

De top 100 van belangrijkste spelers in de adviesmarkt zal jaarlijks worden gepubliceerd. Verschuivingen en positiewisselingen worden hierdoor zichtbaar.


Bekijk ook:


Marktflitsen
Marktflitsen Specials

TOP 5


Image

Het voorbeeld van Heeres laat al een aanstaande wijziging in de ‘RiFD top 100’ zien. Alle mutaties als gevolg van fusies en overnames (bijvoorbeeld Driekleur door VCN), bedrijfsopvolging en directiewisselingen (Lia Polano volgt Frank Koeken op als CEO van Zicht) worden actueel bijgehouden. De informatie is primair afkomstig uit de database van RiFD. Die is actueel dankzij directe koppelingen met openbare bronnen als de KvK, AFM en Kifid.